Day 01, cože? Lenny letí do Bangkoku!

Day 01


Po noci, kterou jsem nestrávila na svém bytě, se probouzím docela nevyspaná. Jedu na byt, dám si sprchu, trochu se zkulturním a čeká mě ještě jedna důležitá zkouška z jednoho kurzu. Po ní se vydávám znovu na byt, kde si klasicky na poslední chvíli balím věci, a pak adios – , směr letiště!

Ještě nikdy jsem nebyla v Asii. Ještě nikdy jsem neletěla déle než 5 hodin. Je ve mně spousta vzrušení. Mám docela hlad, a tak si dávám ještě rychle nějakou bagetu se sýrem, volám domů, abych se rozloučila, protože nebudu v Česku docela dlouho, a pak už jdu absolvovat klasickou “tour” po všech kontrolách. Z Prahy letíme do Dohy, kde budeme čekat na následující let pár hodin. První let proběhne docela v pohodě, jen si vždy připadám jako v mrazáku, když zapnou všechny klimatizace. Když si chci dát do úložného prostoru svou krosnu, spadne mi na hlavu kufr. No tak to tedy hezky začíná, směji se :D. Dostaneme nejvíc roztomilý balíček, ve kterém najdeme mini kartáček, mini pastu, mini balzám na rty, masku na oči na spaní, špunty do uší a teplé ponožky! To je hezký. Miluji takový ty malý verze všeho.  A jídlo bylo taky dobrý. Jo, a kdyby vás zajímala společnost, se kterou jsem letěla, tak s Qatar Airways.

Snažím se spát, ale vzrušení a adrenalin je natolik veliký, že se mi to až tak nedaří. Když doletíme do Dohy, uvidím před sebou obrovského žlutého medvěda, který má v hlavě lampu. Na tohle letiště prostě jen tak nezapomenete. Vnímám to vše, ty lidi, ten vzduch, ty klimatizace, a připadám si jako Alenka v říši divů. To je ale teprve začátek.

Najdeme místnost na spaní, kde jsou fakt krásná lehátka, a tak se je rozhodneme vyzkoušet. Omylem ale napoprvé vejdeme do místnosti pro pány. Aha, ok, tak tady ne. Pak najdeme tu správnou místnosti, ale jedna paní nás okřikne, ať jsme ticho, že chce spát. Kamarádka mi ještě řekne: „Připrav se na to, že na Tebe budou reagovat. Seš zrzka, na tvý vlasy. Budou pískat atak.“ No nic, jdeme se připravit na další čekání a další kontroly. „Holky pospěšte si. Jste poslední.“ Ok, ok.  Nastupujeme do letadla poslední. A už zítra, už zítra budeme v Bangkoku!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru